Новини

ЧАМКОРИЯ - Пловдив

Нова дата

28 яну

Уважаеми клиенти,

На 28.01.2022 в 18:59 ч. получихме следното съобщение от организатора на ЧАМКОРИЯ, База Х ЕООД:


"Скъпи приятели, налага се преместването на спектакъла "Чамкория" плануван първоначално за 31ви януари, впоследствие отложен за 10ти февруари. Новата дата е 23 МАРТ!


Пазете билетите си, те ще важат без презаверка за новата дата!

В случай на невъзможност да посетите постановката на новата дата, можете да върнете билетите си на касата, от която са закупени в срок до 10ти февруари. За билети онлайн, моля изпратете имейл на info@eventim.bg.

Благодарим Ви за разбирането!

Бъдете здрави! Ще Ви чакаме в залата!"


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Краен срок за връщане на билети: 10 февруари 2022 г.