Новини

Държавен Куклен театър Пловдив

Промяна в програмата

28 яну

Уважаеми клиенти,

На 28.01.2022 в 15:02 ч. получихме следното съобщение от организатора на Кученцето, което не можеше да лае/ Житената питка, ДКТ Пловдив:

 

„Скъпи зрители, налага се да направим промяна в програмата. На 29.01 вместо "Кученцето, което не можеше да лае" ще се играе спектакъла "Не си търси белята", а на 30.01 вместо "Житената питка" можете да гледате "Чук и Пук".

Закупените билети важат за съответния ден и час без презаверка. Можете да презаверите билетите си на касата на театъра и за всеки спектакъл в събота или неделя през февруари. Ако желаете, можете да върнете билетите си от касата, от която са закупени.

Молим да ни извините за причиненото неудобство и ви благодарим за подкрепата и разбирането!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.