Новини

Хилда Казасян и Плевенска филхармония - Светът на киното в музика

Нова дата

25 яну

Уважаеми клиенти,

На 25.01.2022 в 14:24 ч. получихме следното съобщение от организатора на Хилда Казасян и Плевенска филхармония - Светът на киното в музика, Плевенска филхармония:

"По препоръка на общинските власти във връзка с усложнената епидемична обстановка и увеличения брой заболели, организаторите на концерта на Хилда Казасян "Светът на киното в музика" взеха решение да преместят провеждането на концерта от 11.03 на 01.04.2022г. Извиняваме се за неудобството на най-верната ни публика, закупила билети и се надяваме да се видим на 01.04.2022г. в спокойна и приятна обстановка.

Закупените билети нямат нужда от презаверяване. При невъзможност за използването им на новата дата могат да бъдат върнати по реда на закупуването им."

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.