Новини

PEARL JAM Live Tribute

Нова дата

27 яну

Уважаеми клиенти,

На 27.01.2022 в 15:43 ч. получихме следното съобщение от организатора на PEARL JAM Live Tribute, Терминал 1 ООД:

„Поради променените противоепидемични мерки и наложения вечерен час, концертът се отлага за нова дата. Трибютът на Peal Jam, който трябваше да се състои на 9 февруари в Терминал 1 се мести за 23 март.

Закупените към момента билети ще важат без презаверка. Желаещите да върнат своя билет могат да го направят отново през мрежата на Eventim.bg.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.