Новини

Представлението „Чамкория" на 15 януари в Théatro в София се мести с два дни - на 17 януари

07 яну

Уважаеми клиенти,
Представлението „Чамкория" на 15 януари в Théatro в София се мести с два дни - на 17 януари, а билетите важат без презаверяване.

Ако нямате възможност да присъствате на 17 януари, можете да гледате „Чамкория“ на 16 или 17 март. За датите през март можете да презаверите билетите си, като изпратите мейл до платформата за продажба на info@eventim.bg до 14.01.22г..

При желание билетите могат да бъдат върнати до 14 януари, включително, през канала, от който са закупени.

Извиняваме се за причиненото неудобство и благодарим за разбирането.

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.