Новини

Секси пране

нова дата

26 яну

Уважаеми клиенти,

На 26.01.2022 в 09:42 ч. получихме следното съобщение от организатора на Секси пране, Артвент ООД:

„Представлението „Секси пране“, което трябваше да се играе на 27 януари в Theatro в София, се отлага за 21 февруари. Причината е поставяне под карантина на единия от актьорите.

Билетите за новата дата – 21 февруари, ще важат без презаверяване.

При желание билети могат да бъдат върнати до 5 февруари, включително, през канала, от който са закупени.

Извиняваме се за причиненото неудобство и новата промяна и ви благодарим за разбирането.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 5 февруари 2022 г.