Новини

SOFIA LIVE FESTIVAL WINTER WARM UP

Нови дати

17 яну

Уважаеми клиенти,

На 17.01.2022 в 09:36 ч. получихме следното съобщение от организатора на SOFIA LIVE FESTIVAL WINTER WARM UP, Авалон Мюзик ЕООД:

„Скъпи, приятели!

За голямо наше съжаление се налага да преместим зимното подгряващо събитие на Sofia Live Festival за пролетта. Новите дати са 15-ти и 16-ти април.

Билетите важат без презаверка за новите дати. Всеки, който няма възможност да присъства, може да върне билета си в конкретния обект, от който е закупен.

Срок за връщане: 31.01.2022“


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 31 януари 2022 г.