Новини

ВЕЧЕРЯ ЗА ГЛУПАЦИ - Шумен

Отмяна

26 яну

Уважаеми клиенти,

На 26.01.2022 в 13:42 ч. получихме следното съобщение от организатора на ВЕЧЕРЯ ЗА ГЛУПАЦИ, Театрално-музикален продуцентски център Варна:

„Уважаеми зрители,

Поради непредвидени обстоятелства, независещи от ДТ"Стоян Бъчваров" - Варна, гостуването със спектакъла "Вечеря за глупаци", обявено за 02.02.22, 19:00 в ДКТ"Васил Друмев" - Шумен, отпада. Закупените на касата или онлайн билети могат да бъдат върнати според съответните условия.

Поднасяме своите извинения за причиненото неудобство и благодарим за разбирането!

Драматичен театър "Стоян Бъчваров"

Театрално-музикален продуцентски център – Варна“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.