Новини

Вокален състав ИМПРЕСИЯ

Отмяна

31 яну

Уважаеми клиенти,

На 31.01.2022 в 14:37 ч. получихме следното съобщение от организатора на Вокален състав ИМПРЕСИЯ, Софийска филхармония:


„Уважаема публика,

Концерта на Вокален състав ИМПРЕСИЯ, който трябваше да се проведе на 14.02.2022 в Камерна зала „България” се отменя. Промяната се налага, поради заболяване на артистите.

Всички вече закупени билети за концерта могат да бъдат презаверени за други концерти на Софийска филхармония на касата на зала „България“

Работно време на касата: понеделник – петък от 09:00ч. до 19:30ч. и събота и неделя от 11:00ч. до 19:30ч.

тел. +359 2 987 76 56“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.