Новини

1001 нощ

отложен

08 фев

Уважаеми клиенти,

На 08.02.2022 в 16:26 ч. получихме следното съобщение от организатора на 1001 нощ, Българско национално радио:


“Уважаема публика,

Информираме Ви, че Концертът "1001 нощ" (11.02.2022 г.) на Симфоничния оркестър на БНР се отлага по независещи от нас причини. Ще Ви информираме допълнително за новата дата.

 Всички закупени билети за този концерт могат да бъдат върнати срещу предоставен касов бон по следните начини:

- Билети, закупени от Рекламно-информационния център на БНР, могат да бъдат върнати на място - бул. "Драган Цанков" №4 само в периода до 28 февруари 2022 г.

- Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват по начина на закупуването им.”Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Краен срок за връщане на билети: 28 февруари 2022 г.