Новини

ДКТ Пловдив

Промяна в програмата

18 фев

Уважаеми клиенти,

На 18.02.2022 в 16:26 ч. получихме следното съобщение от ДКТ Пловдив:

"Скъпи зрители, поради карантиниране на актьор, вместо спектаклите "Приказка за цар Салтан" и "Ама че крокодил!" на 19.02 и 20.02 от 10:30 и 11:45 ч. ще се играят съответно "Чук и Пук" и "Болен здрав носи".

"Приказка за цар Салтан" се отлага за 26.03, на мястото на представлението "Дракончето с теменужените очи". Билетите важат за съответната дата без презаверка. Ако желаете, можете да ги върнете на касата, от която са закупени. Молим да ни извините за неудобството! "

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.