Новини

КОНЦЕРТЪТ НА ROTTING CHRIST ЩЕ Е НА 6 МАРТ

25 фев

Уважаеми клиенти,


На 25.02.2022 в 9:55 ч. получихме следното съобщение от организатора на ROTTING CHRIST, Би Джи Ти Ес Си ЕООД:


КОНЦЕРТЪТ НА ROTTING CHRIST ЩЕ Е НА 6 МАРТ!

Преди минути получихме следното изявление от фронтмена на групата: “Скъпи български братя и сестри, Аз съм Сакис и с голяма болка трябва да Ви съобщя от името на ROTTING CHRIST, че неочакваното ми и в последния момент "за съжаление тежко" заболяване с Covid НЕ МИ ПОЗВОЛЯВА практически и морално да посетя земята ви този уикенд и да проведем концерта си в София, както беше насрочено преди време. Вместо това бих искал да ви поканя всички следващата неделя, 6 Март, когато планираме да направим адско шоу и най-важното: да се видим с всички вас след толкова дълго време! Пазете си и бъдете винаги верни на духовните си братя и сестри. Това, което не ни убива, ни прави по-силни!“

Специалният концерт на ROTTING CHRIST ще се състои на 6 март, в столичния клуб „Mixtape 5“. Издадените билети важат без презаверка! Ако новата дата не Ви е удобна, ще можете да върнете билетите си от утре -26.02.22, но не по-късно от 4 март от местата от които са взети. Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим. В случай на налични места, в клуба ще има каса за продажби на място при цена от 45 лева.. Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването! От 24 февруари, изискването за зелен сертификат отпадна и няма да бъде изискван.


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.