Новини

КЪРВАВА СВАТБА, АМАДЕУС и САМО ЗА ЖЕНИ

Нови дати

09 фев

Уважаеми клиенти,

На 09.02.2022 в 16:22 ч. получихме следното съобщение от организатора на КЪРВАВА СВАТБА, АМАДЕУС и САМО ЗА ЖЕНИ, Театрално-музикален продуцентски център Варна:


„Уважаеми зрители,

Спектаклите "КЪРВАВА СВАТБА", обявен за 11.02.22, "АМАДЕУС", обявен за 12.02.22 и "САМО ЗА ЖЕНИ", обявен за 15.02.22, всички от 19:00 на Основна сцена в ДТ"Стоян Бъчваров", се отменят, поради заболяване на актьор.

Билетите, закупени за спектаклите важат без презаверка за следващите дати, както следва:

"КЪРВАВА СВАТБА" за 26.02.22 вместо 11.02.22;

"АМАДЕУС" за 02.03.22 вместо 12.02.22;

"САМО ЗА ЖЕНИ" за 01.03.22 вместо 15.02.22.

При невъзможност да гледате представлението, за което имате билет, на новата дата, можете да презаверите билетите си за друг спектакъл от афиша на ТМПЦ - Варна или да върнете билетите си на касата или сайта, от които са закупени, според съответните условия за връщане.

Поднасяме своите извинения за причиненото неудобство и благодарим за разбирането!

Драматичен театър "Стоян Бъчваров"

Театрално-музикален продуцентски център - Варна

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.