Новини

LUCA STRICAGNOLI

Отмяна

03 фев

Уважаеми клиенти,

На 03.02.2022 в 11:04 ч. получихме следното съобщение от организатора на LUCA STRICAGNOLI, ЛАКРИЦ ЕООД:


“Концертът на ЛУКА СТРИКАНЬОЛИ в София се отменя! За съжаление, поради продължаващата несигурност с пандемията, няма да можем да видим италианския гений на акустичната китара на живо. Шоуто трябваше да бъде на 10 март в Sofia Live Club. Връщането на билетите започва в понеделник, 7 февруари. Можете да върнете своя билет на мястото, където сте го закупили в системите на www.Eventim.bg и да получите парите си обратно.”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.