Новини

Национален балет на Грузия "Сухишвили" - 75 години на сцена

нови дати

23 фев

Уважаеми клиенти,

На 23.02.2022 в 12:39 ч. получихме следното съобщение от организатора на Национален балет на Грузия "Сухишвили" - 75 години на сцена, ДЕГРИС ИВЕНТС ООД:

„Уважаеми зрители,

Турнето на Националният Балет на Грузия “ Сухишвили” в България ще се проведе през месец юни 2022 година.

08.06.22, гр. Варна, летен театър, начало: 20:00 часа

09.06.22, гр. Бургас, летен театър, начало: 20:00 часа

11.06.22, гр. Пловдив, зала С.И.Л.А, начало: 19:00 часа

12.06.22, гр. София, зала 1 на НДК, начало: 19:00 часа

Всички закупени билети до момента важат за новите дати през месец юни 2022 година.

Презаверка на билети ще е необходима за гр. Варна поради промяна на залата.

Спектакъла ще бъде преместен от Дворец на Културата и Спорта в Летен театър Варна.

За да посетите събитието в гр. Варна на Национален балет на Грузия „Сухишвили” е необходимо да извършите презаверка на закупените от Вас билети.

Трябва да изпратите снимка на Вашия билета на имейл: info@eventim.bg и ще получите нов билет спрямо ценовата категория на електронната Ви поща.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 23 март 2022 г.