Новини

Опера Бутик : Дон Карлос

New date

03 фев

Уважаеми клиенти,

На 03.02.2022 в 17:06 ч. получихме следното съобщение от организатора на Опера Бутик : Дон Карлос, Държавна опера - Пловдив:


„Уважаеми зрители,

Събитието Опера Бутик : Дон Карлос ще се състои тази вечер в 19часа.

Разбираме, че получавате тази информация късно и ще влезем в положение, ако не можете да присъствате.

При желание, можете да презаверите билетите си за събитие по избор от програмата ни или да върнете билетите си в срок до 10.02.2022

Като комплимент и извинение към Вас, приемете покана за двама за събитията ни до края на февруари, която може да получите от касата на операта в Дом на културата.

От Опера Пловдив“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 10 февруари 2022 г.