Новини

ОПЕРА БУТИК С ЛЮСИ ДЯКОВСКА - НОВА ДАТА

16 фев

Уважаеми клиенти,

На 16.02.2022 в 10:25 ч. получихме следното съобщение от организатора на ОПЕРА БУТИК С ЛЮСИ ДЯКОВСКА, Държавна опера - Пловдив:

"Уважаеми зрители,

Поради здравословни проблеми се налага да отменим събитието, планувано за 17ти февруари - ОПЕРА БУТИК С ЛЮСИ ДЯКОВСКА.

НОВАТА ДАТА Е 29ти МАРТ.

Всички закупени билети важат без презаверка!

При невъзможност да посетите новата дата, можете да презаверите билета си в срок до 25 февруари за друго събитие от програмата ни. Презаверката се извършва само на касата на Операта .

Ако желаете да върнете билетите си, може да го направите на касата, от която са закупени. За онлайн билети - изпратете имейл на info@eventim.bg.

Срок за връщане и презаверка на билети - 25 февруари.

Като комплимент за причиненото неудобство, всички закупили билети за "OПЕРА БУТИК" ще получат отстъпка в размер на 50% цената на билета за събитията на Опера Пловдив през месец март, като можете да се възползвате само на касата на операта."


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Срок за връщане на билети - 25 февруари.