Новини

Представлението "Фермата на животните" на 17 февруари в Театър 199 се отменя

16 фев

Уважаеми клиенти,

На 16.02.2022 в 15:25 ч. получихме следното съобщение от организатора на Фермата на животните" на 17 февруари в Театър 199 се отменя.


"Уважаеми зрители,

За съжаление се налага да отменим представлението "Фермата на животните" на 17 февруари в Театър 199, поради заболяване на актьор.

Закупените билети можете да презаверите в удобно за вас време за следващите представление на 7 и 25 март от 19:30 часа, както и за друго заглавие от нашия репертоарен афиш в рамките на настоящия театрален сезон.

Ако желаете да получите обратно сумата по закупените билети, заповядайте на касата на театъра до 17 февруари, 19:30 часа.

Закупените билети от мрежата на eventim.bg можете да върнете по начина и реда, който е обявен официално от сайта до 18 февруари.

Съжаляваме за причиненото неудобство! Благодарим за разбирането!"


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.