Новини

TODES - нов танцов спектакъл #ПРОДЪЛЖЕНИЕ

New dates

23 фев

Уважаеми клиенти,

На 23.02.2022 в 14:19 ч. получихме следното съобщение от организатора на TODES - нов танцов спектакъл #ПРОДЪЛЖЕНИЕ, ДЕГРИС ИВЕНТС ООД:

“Уважаеми зрители, Спектаклите на Балет “Тодес” в България ще се проведе през месец ноември 2022 година. 28.11.22, гр. София, зала 1 на НДК, начало: 20:00 часа 29.11.22, гр. Варна, Дворец на Културата и Спорта, начало: 20:00 часа

Закупените билети до момента важат без презаверка за новите дати през месец ноември 2022. Всички, които няма да имат възможност да ги ползват за новите дати, могат да ги върнат в едномесечен срок от 1 март 2022 до 1 април 2022 включително в обектите на закупуването им.”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 1 април 2022 г.