Новини

Вечер на съвременната хореография

Отмяна

07 фев

Уважаеми клиенти,

На 07.02.2022 в 09:49 ч. получихме следното съобщение от организатора на Вечер на съвременната хореография, Театрално-музикален продуцентски център Варна:


„Уважаеми зрители,

Балетният спектакъл "Вечер на съвременната хореография" предвиден за 08.02.2022 г. се отменя.

Можете да презаверите закупените билети за друг спектакъл, на касата на Театрално-музикален продуцентски център Варна или да ги върнете на мястото, откъдето сте ги закупили.

Благодарим за разбирането!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.