Новини

ВРЕМЕНА И СЕЗОНИ - балетна гала

Нова дата

15 фев

Уважаеми клиенти,

На 15.02.2022 в 11:16 ч. получихме следното съобщение от организатора на ВРЕМЕНА И СЕЗОНИ - балетна гала, Държавна опера - Пловдив:


„Поради карантанирани артисти танцовата вечер "ВРЕМЕНА И СЕЗОНИ" планувана за 16ти февруари се отменя за 29 АПРИЛ - Международен ден на балета!

Всички закупени билети важат без презаверка!

При невъзможност да посетите новата дата, можете да презаверите билета си за друго събитие от програмата ни на касата на Операта.

Ако желаете да върнете билетите си, може да го направите на касата, от която са закупени.“

 

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.