Новини

ВСИЧКИ СТРАХОТНИ НЕЩА - Стара Загора

Нова дата

14 фев

Уважаеми клиенти,

На 14.02.2022 в 17:05 ч. получихме следното съобщение от организатора на ВСИЧКИ СТРАХОТНИ НЕЩА, База Х ЕООД:


"Представлението „Всички страхотни неща“, което трябваше да се играе в Стара Загора на 22 февруари, е с нова дата – 7 април.

Билетите за новата дата – 7 април, ще важат без презаверяване. Мястото остава същото - Културен център "Стара Загора".

При желание билети могат да бъдат върнати до 24 февруари, включително, през канала, от който са закупени.

Извиняваме се за причиненото неудобство и промяната и ви благодарим за разбирането."


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 24 февруари 2022 г.