Новини

Извънредно любовно положение на 14.5.22г с нова дата и място

10 мар

Уважаеми клиенти,

На 10.03.2022 в 12:28 ч. получихме следното съобщение от организатора на Извънредно любовно положение, Артвент ООД:Представлението „Извънредно любовно“, което трябваше да се играе на 14 май във Фестивален и конгресен център във Варна ще бъде с нова дата и на ново място.

Постановката ще бъде на 5 май в The Brick Port.

Закупилите билети към момента могат да ги върнат през платформата за продажба.

Извиняваме се за причиненото неудобство и ви благодарим за разбирането.Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.