Новини

КУЧКИ - Варна

new date

25 март

Уважаеми клиенти,


На 25.03.2022 в 14:14 ч. получихме следното съобщение от организатора на КУЧКИ, ДКТ „Константин Величков“ - Пазарджик:


„Уважаеми Зрители,

Поради технически причини, се налага да отменим комедията „КУЧКИ“ на 10.04.2022г., ФКЦ, гр.Варна Представлението ще се играе на дата 11.06.2022г. Часът и мястото остават същите.

Закупените билети важат без презаверка за новата дата."


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.