Новини

Незнайко в Слънчевия град

changes in programme

11 март

Уважаеми клиенти,

На 11.03.2022 в 13:05 ч. получихме следното съобщение от организатора на Незнайко в Слънчевия град, ДКТ Пловдив:

"Уважаеми зрители,

В неделя (13-ти март) вместо спектакълът "Незнайко в Слънчевия град" ще се играе "Принцесата и свинарят". Закупените билети важат без презаверка за съответния час. Ако желаете да върнете билетите, можете да го направите на касата, от която са били закупени.

Молим да ни извините за причиненото неудобство!"

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.