Новини

Опера Бутик: ЛЮСИ ДЯКОВСКА - ЖИВОТ В МУЗИКА

отмяна

28 март

Уважаеми клиенти,

На 28.03.2022 в 10:47 ч. получихме следното съобщение от организатора на Опера Бутик: ЛЮСИ ДЯКОВСКА - ЖИВОТ В МУЗИКА, Държавна опера - Пловдив:

„ОПЕРА БУТИК с ЛЮСИ ДЯКОВСКА СЕ ОТМЕНЯ

Уважаеми зрители, поради заболяване на артиста се налага

отмяната на концерта с Люси Дяковска планиран за 29ти март.

Може да използвате билетите си като ги презаверите на касата на Операта за спектакъла "Мария от Буенос Айрес", който ще бъде представен в рамките на Opera Open на 14ти септември на Античен театър.

Имате възможност и да върнете билетите си на касата, от която са закупени в срок до 15ти април.

Съжаляваме, че се налага да отменим тази емоционална среща с Люси Дяковска и се надяваме на Вашето разбиране!“


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 15 април 2022 г.