Новини

Писмото - Спектакъл на Паоло Нани

Отмяна

01 мар

Уважаеми клиенти,

На 01.03.2022 в 15:59 ч. получихме следното съобщение от организатора на Писмото - Спектакъл на Паоло Нани, Артвент ООД и Ред Ноус Фондация:

„Спектакълът „Писмото“ на Паоло Нани, който трябваше да се състои на 4 март в Theatro в София и на 6 март в театър “Хенд”в Пловдив, се отменя. Причината е заболяване на актьора от COVID-19.

Закупените билети могат да бъдат върнати през канала за продажба.

Извиняваме се за причиненото неудобство и ви благодарим за разбирането.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.