Новини

Театър 199 - Фермата на животните и Заешка дупка

Отмяна

25 мар

Уважаеми клиенти,

На 25.03.2022 в 12:47 ч. получихме следното съобщение от организатора на Фермата на животните и Заешка дупка , Театър 199:


"Фермата на животните" днес 25.03./петък/ се отменя.

Билетите закупени от eventim могат да бъдат върнати до 28.03./понеделник/ най - късно. След тази дата могат да бъдат презаверени на касата на театър 199.


На 02.04./събота/ се отменя "Заешка дупка".

Билетите могат да бъдат върнати до 04.04./понеделник/, след тази дата могат да бъдат презаверени на касата на театър 199.“


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.