Новини

Всички страхотни неща – 7 март 2022

Благотворително събитие с вход свободен

01 март

Уважаеми клиенти,

На 01.03.2022 в 16:01 ч. получихме следното съобщение от организатора на Всички страхотни неща – 7 март 2022, База Х ЕООД:

„Скъпи приятели, намираме се във време, в което най-необходима ни е солидарност. Време, в което малкият жест е огромна помощ за човека в нужда.

Не можем да останем безразлични към хората, които търсят спасение. Затова обявяваме безплатен вход за моноспектакъла с Бойко Кръстанов „Всички страхотни неща“ на 7 март в Theatro в София.

На място ще има доброволци, чрез които можете да направите своите парични дарения в подкрепа на пострадалите от конфликта в Украйна.

Събраните средства ще бъдат предоставени на Българския червен кръст.

Влизането на постановката ще се осъществява до изчерпване на местата.

Закупилите билети към момента могат да получат парите си обратно, като се свържат с платформата за продажба, или при желание да дарят автоматично похарчената сума на стойността на билета.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.