Новини

ВСИЧКИ СТРАХОТНИ НЕЩА – Стара Загора

change the venue

29 март

Уважаеми клиенти,

На 29.03.2022 в 11:04 ч. получихме следното съобщение от организатора на ВСИЧКИ СТРАХОТНИ НЕЩА – Стара Загора, База Х ЕООД:

„Моноспектакълът „Всички страхотни неща“, който ще се играе в Стара Загора, ще бъде в ново място.

Постановката се мести от Културен център "Стара Загора" в Народно читалище „Климент Охридски“. Датата остава същата – 7 април.

Закупените билети важат без презаверка за новото място, като ще бъдат запазени най-добрите места в новата зала за пренастаняване на клиентите.

Билети могат да бъдат върнати до 4 април, включително, през канала, от който са закупени.

Извиняваме се за настъпилата промяна и благодарим за разбирането.“


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 4 април 2022 г.