Новини

Любо Киров - новият албум Целуни ме – Бургас и Пловдив,

Change start time

07 апр

Уважаеми клиенти,

На 06.04.2022 в 18:24 ч. получихме следното съобщение от организатора на Любо Киров - новият албум Целуни ме – Бургас и Пловдив, Артвент ООД:

„Концертите на „Любо Киров-новият албум Целуни ме“ в Бургас и Пловдив ще бъдат с нов начален час.

Ще може да ги гледате на 03 август в Летен театър- Бургас и на 09 август в Античен театър- Пловдив.

Началото и на двата концерта ще бъде в 20:30 часа.

Закупените към момента билети ще важат без презаверяване. При желание могат да бъдат върнати през платформата за продажба до 13 април, включително.

Извиняваме се за наложилата се промяна и благодарим за разбирането.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 13 април 2022 г.