Новини

Нощ на историите с... Милица Гладнишка - смяна на дата

12 апр

Уважаеми клиенти,

На 11.04.2022 в 21:16 ч. получихме следното съобщение от организатора на Нощ на историите с... Милица Гладнишка, Авалон Мюзик ЕООД:


"За голямо съжаление, поради непредвидени обстоятелства, се налага събитието "Нощ на историите с... Милица Гладнишка" да бъде отложено. Новата дата е 2 юни от 20:00 ч. отново в Sofia Live Club. Билетите ще важат без презаверка за новата дата. Имате възможност и да ги върнете при желание от Ваша страна на касите, от които са закупени!"


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.