Новини

SOFIA METAL FEST СМЕНЯ ЛОКАЦИЯТА!

new venue

18 апр

Уважаеми клиенти,

На 18.04.2022 в 10:18 ч. получихме следното съобщение от организатора на SOFIA METAL FEST, Би Джи Ти Ес Си Груп ЕООД:

“SOFIA METAL FEST СМЕНЯ ЛОКАЦИЯТА! SOFIA METAL FEST излиза на открито!

Фестивалът SOFIA METAL FEST, който ще се състои на 14 май тази година ще се проведе на откритата сцена АРЕНА СОФИЯ, столичен Колодрум в Борисова градина, вместо в столичния клуб Joy Station. Промяната се налага поради повишения интерес към събитието и предимствата, които новата локация предлага – по-голяма площ, открити барове с храни и напитки, удобен градски транспорт и откритото небе с цялото си очарование, независимо от времето.

На това издание на SOFIA METAL FEST ще видим страхотните MOONSPELL, DARK TRANQUILLITY, ENSIFERUM, PYOGENESIS и родните GWENDYDD.

Билетите са в продажба. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Office 1 Superstore, бензиностанции OMV в цялата страна, Български пощи и други. Електронните версии на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно на телефон. Издадените билети важат без презаверка за новото място!

След Великденските празници предстои промяна в цената на билетите!

Децата до 7 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

Организатор на събитието е BGTSC. То ще се проведе съгласно изискванията на Министерство на здравеопазването към дата 14 май 2022 година.

Популярно видео от MOONSPELL: https://www.youtube.com/watch?v=egK4GnkruYA

Популярно видео от Dark Tranquility: https://www.youtube.com/watch?v=NKjzDU7V7es

Популярно видео от Ensiferum: https://www.youtube.com/watch?v=jgF38ZQJAPU

Популярно видео от Pyogenesis: https://www.youtube.com/watch?v=b-vaXUHGS7c