Новини

SOLAR EASTER се отменя за 2023г.

05 апр

Уважаеми клиенти,

На 05.04.2022 в 11:29 ч. получихме следното съобщение от организатора на SOLAR EASTER 2022, СОЛАР САМЪР ФЕСТИВАЛ ООД:


"Предстоящото ни събитие - SOLAR EASTER се отменя за 2023г. Всички закупили вече оналйн билети ще получат автоматичен refund на сумата, която са заплатили или ще могат да използват билета си за някое от предстоящите ни летни събития. Тези, които са закупени на каса, трябват да се върнат обратно на същата каса, а тези които са закупени с наложен платеж през Eventim, молим да пишете на: info@eventim.bg"


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.