Новини

Трудни за обичане се отменя

15 апр

Уважаеми клиенти,

На 14.04.2022 в 18:00 ч. получихме следното съобщение от организатора на Трудни за обичане, Страйп Медиа ЕООД:

„Скъпи зрители,

Съжаляваме да Ви съобщим, че представлението „Трудни за обичане“, което трябваше да се състои на 16 април (събота), се отменя, поради независещи от нас обстоятелства.

Билетите, закупени през „Eventim“, можете да върнете отново през платформата за продажби на „Eventim“.

Билетите, закупени от касата на „Theatro отсам канала“, можете да върнете отново на каса на ул. „Върбица“ 12. „


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.