Новини

Вивалди завинаги - Симфоничен спектакъл

New date

27 апр

Уважаеми клиенти,

На 27.04.2022 в 12:14 ч. получихме следното съобщение от организатора на Вивалди завинаги - Симфоничен спектакъл, ЮПИ БГ ЕООД:

„Уважаеми зрители,

Скъпи гости,

Поради заболяване от Ковид-19 на диригента Максим Ешкенази, премиерната дата на симфоничния спектакъл „Вивалди завинаги“ ще бъде преместена на 5 юни 2022 г. от 21:00 ч.

 Всички закупени билети ще важат за 5-ти Юни без нужда от презаверяване.

Извиняваме се за причиненото неудобство и Ви очакваме на 5 юни!Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени през партньорската мрежа на Eventim.bg се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.


Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.


!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:


- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg


- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Контакти:

Тел. за връзка: 02/961 5370

E-mail: info@eventim.bg

Срок за връщане на билетите до 10-ти Май 2022 г.“