Новини

Част от колекция - Joy Station

отложен за месец октомври

23 май

Уважаеми клиенти,

На 23.05.2022 в 12:17 ч. получихме следното съобщение от организатора на Част от колекция - Музикално -театрален пърформанс по текстове на Димитър Воев, Европа-ВН ЕООД:

„Част от колекция“ ще се играе в Joy Station през октомври

 

Уважаеми клиенти, поради независещи от организатора причини спектакълът „Част от колекция“ се отлага за месец октомври.

Пърформънсът по стихове на Димитър Воев и музика на „Нова генерация“ бе насрочено за 25 май.

Предстои обявяване на нова дата.

Сумите за билети ще бъдат взъстановени от местата, от които са закупени.

Благодарим за разбирането!


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.