Новини

Есил Дюран Live Band

Нова дата

20 май

Уважаеми клиенти,

На 20.05.2022 в 12:00 ч. получихме следното съобщение от организатора на Есил Дюран Live Band, Европа-ВН ЕООД:

„Концертът „Другото лце: Есил Дюран“ в Joy Station се мести за 29 октомври

Уважаеми клиенти, концертът „Другото лице: Есил Дюран“, който трябваше да се състои на 2 юни, ще посрещне публиката си на нова дата.

Събитието се разраства като мащаб и за да разгърне максимално потенциала си на сцената на Joy Station се отлага за 29 октомври.

Всички закупени билети ще важат без презаверка за новата дата.

Сумите за билети ще бъдат взъстановени от местата, от които са закупени.“


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.