Новини

Камбаната - Варна, Пловдив, Русе и Бургас

отмяна

18 май

Уважаеми клиенти,


На 17.05.2022 в 12:18 ч. получихме следното съобщение от организатора на Камбаната, Артвент ООД:


„Представленията на „Камбаната“, които трябваше да се играят на

26 май във Фестивален и конгресен център във Варна

30 май в Античния театър в Пловдив

2 юни в Летния театър при Военен клуб в Русе

1 юли в Летен театър Бургас

се отменят.

Закупените към момента билети могат да бъдат върнати през платформата за продажба. Извиняваме се за причиненото неудобство и благодарим за разбирането.“


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.