Новини

Концерт на Васил Найденов

отложен

18 май

Уважаеми клиенти,

На 18.05.2022 в 16:10 ч. получихме следното съобщение от организатора на Концерт на Васил Найденов, ХАЙ МЮЗИК ЕООД:

„Уважаеми клиенти,

Концертът на Васил Найденов на 10.06.2022 се отлага поради технически причини.

Можете да върнете Вашите билети на мястото, откъдето сте ги закупили.

На същото място ще имате възможност да закупите билети на цена 40 за следващото събитие на Васил Найденов на дата 26.05.2022 - Телефон за връзка 0884949495“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.