Новини

Концертът на Фики Стораро се мести за ноември

05 май

Уважаеми клиенти,

На 05.05.2022 в 15:22 ч. получихме следното съобщение от организатора на Фики Стораро Live Band, Европа-ВН ЕООД:

„Концертът на Фики Стораро се мести за ноември


Уважаеми клиенти, концертът „Другото лице: Фики Стораро“ в Joy Station се мести за 19 ноември.

Тогава ще бъде представен и новият албум, с който изпълнителя дава заявка за едно по-категорично присъствие на Балканската поп сцена.

Всички закупени билети за концерта на 10 май ще важат без презаверка и за 19 ноември.

Сумите за билети се възстановяват от местата, от които са закупени.„

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.