Новини

#лъжи ме #обичам те от Алън Ейкбърн

промяна на дата

30 май

Уважаеми клиенти,

На 29.05.2022 в 17:53 ч. получихме следното съобщение от организатора на #лъжи ме #обичам те от Алън Ейкбърн, БОНИНИ ЕООД:

„Уважаеми зрители,

Скъпи гости,

Поради непреодолими технически проблеми, театралната постановка „#лъжи ме #обичам те“ на 30.05.2022 г. ще бъде преместена на 13 юни 2022 г. от 21:00 ч.

Всички закупени билети ще важат за 13 Юни без нужда от презаверяване.

Извиняваме се за причиненото неудобство и Ви очакваме на 13 юни!

В случай, че искате да върнете Вашите билети, следвайте процедурите:

- Сумите за билетите, закупени през партньорската мрежа на Eventim се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

- Процедурата по връщане на сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

- Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

- В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

- билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Срок за връщане на билетите до 10 юни 2022 г.“