Новини

НАШАТА ГОЛЯМА ФРЕНСКА СВАТБА

new date

26 май

Уважаеми клиенти,


На 26.05.2022 в 14:48 ч. получихме следното съобщение от организатора на НАШАТА ГОЛЯМА ФРЕНСКА СВАТБА, БОНИНИ ЕООД:


„Уважаеми зрители,

Скъпи гости,

Поради непреодолими технически проблеми, театралната постановка „Нашата голяма френска сватба“ от 27 май ще бъде преместена на 21 юни 2022 г. от 21:00 ч.

Всички закупени билети ще важат за 21 Юни без нужда от презаверяване.

Извиняваме се за причиненото неудобство и Ви очакваме на 21 юни!

В случай, че искате да върнете Вашите билети:

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 10 юни 2022 г.“