Новини

NO MORE MANY MORE

cancelled

30 май

Уважаеми клиенти,

На 29.05.2022 в 23:28 ч. получихме следното съобщение от организатора на NO MORE MANY MORE, Строежа ООД:

„CANCELED! За съжаление, се налага да отменим първия концерт на NO MORE MANY MORE на открития бар на Строежа на B:EAT. За сметка на това, те ще се включат като специални гости в концерта "25 години АНИМАЦИОНЕРИТЕ - 8 юни 2022" в Club Terminal 1. Предварително закупените билети за този концерт на 10 юни ще важат и за концерта в Терминал 1 или сумата за тях може да бъде върнати.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.