Новини

Петък вечер - Велико Търново

New date

30 май

Уважаеми клиенти,

На 30.05.2022 в 13:40 ч. получихме следното съобщение от организатора на Петък вечер, Артвент ООД:

„Представлението "Петък вечер“, което трябваше да се играе на 29.06.2022 г в гр. Велико Търново - Летен театър, ще бъде с нова дата. 

Ще можете да гледате постановката на 20.07.2022 г. в  гр. Велико Търново - Летен театър. Началото ще бъде в 20:00 часа. 

Закупените към момента билети ще важат за новата дата без презаверяване. При желание могат да бъдат върнати през платформата за продажба до 10.06.2022 г., включително.

Извиняваме се за наложилата се промяна и благодарим за разбирането.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 10 юни 2022 г.