Новини

Васил Найденов в Роял Клуб

отложен концерт

26 май

Уважаеми клиенти,

На 26.05.2022 в 16:46 ч. получихме следното съобщение от организатора на Васил Найденов, Роял Плейс ООД:

„‼️ 

Здравейте, екипът на Роял Клуб иска да ви уведоми за следното:

Поради медицински причини, за които бяхме уведомени днес рано сутринта, Васил Найденов няма да може да направи своето участие в Royal club, то ще бъде отложено с днешна дата. Средствата за закупилите билети, ще бъдат възтановени на 100%. В близко бъдеще ще бъде обявена новата дата, на която ще бъде преместено участието. Благодаря за разбирането. 

Пожелаваме бързо и безпроблемно възстановяване на обичания от всички Васил Найденов

  ❤️‼️ 

С уважение:

Екипът на Роял Клуб

+359884949495“


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.