Новини

Бай Рок - Пловдив

New date

13 юни

Уважаеми клиенти,

На 13.06.2022 в 15:10 ч. получихме следното съобщение от организатора на Бай Рок, Фери Арт ЕООД:

“Спектакълът “Бай Рок” от 13.06 в Лятно кино Орфей в град Пловдив се отменя поради лошите метеорологични условия- за 17.08 от 20:30 часа.

Екипът на "Бай Рок” поднася своите извинения на публиката и причиненото неудобство.

Закупените билети важат без презаверка. Ако нямате възможност да присъствате на новата дата може да си получите обратно парите като се свържате с касата, от която са закупени билетите или пишете на Ивентим до 20.06.2022.

Благодарим за разбирането.”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 20 юни 2022 г.