Новини

GAME MUSIC SYMPHONY

Нова дата

13 юни

Уважаеми клиенти,

На 11.06.2022 в 12:22 ч. получихме следното съобщение от организатора на GAME MUSIC SYMPHONY, Държавна опера - Пловдив:

„GAME MUSIC СИМФОНИ на 11.06 СЕ ОТЛАГА ЗА 17 ЮНИ (петък) от 20:45 часа!

Уважаеми зрители, поради неблагоприятното време отлагаме мултимедийния концерт GAME MUSIC СИМФОНИ за 17-ти юни петък в Двора на ТУ-Пловдив. Билетите за новата дата важат без презаверка. При невъзможност да посетите концерта, можете да върнете вашия билет на касата, от която е закупен в срок до 16-ти юни. Благодарим ви за разбирането!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 16 юни 2022 г.