Новини

ГЕОРГИ ХРИСТОВ 40

Нова дата

08 юни

Уважаеми клиенти,

На 09.06.2022 в 13:58 ч. получихме следното съобщение от организатора на ГЕОРГИ ХРИСТОВ 40, Интершоу ЕООД:

„Уважаеми г-жи и г-да,

Поради неблагоприятната метеорологична прогноза за 9 юни организационният екип променя датата на концерта на поп звездата Георги Христов в Летен театър, Добрич.

Новата дата е 13 септември, от 20.00 часа в Летен театър. Закупените вече билети ще важат без заверка.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.