Новини

Горката Франция - Сливен

Нова дата

15 юни

Уважаеми клиенти,

На 15.06.2022 в 11:56 ч. получихме следното съобщение от организатора на Горката Франция, Фери Арт ЕООД:

„Спектакълът “Горката Франция” от 15.06 в крепост Туида в град Сливен се отменя поради технически причини за 10.07 от 21 часа.

Екипът на "Горката Франция” поднася своите извинения на публиката за причиненото неудобство.

Закупените билети важат без презаверка. Ако нямате възможност да присъствате на новата дата, може да си получите обратно парите, като се свържате с касата, от която са закупени билетите или пишете на Ивентим до 22.06.2022.

Благодарим за разбирането.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 22 юни 2022 г.